Inter Academy’den Çorumspor’a kaleci transferi | Güney Gazetesi Mersin

Inter Academy’den Çorumspor’a kaleci transferi

Inter Academy’den Çorumspor’a kaleci transferi


Türkiye Şampiyonalarında başarılı performans sergileyen Inter Academy Turkey Mersin’in U-14 Takımı kalecisi Erdem Coşar, Çorum FK’ ya transfer oldu.

Inter Akademy Mersin’den yapılan açıklamada, “Geçen sezon U-14 takımı ile güzel maçlar çıkaran ve Türkiye Şampiyonalarında kalemizi koruyarak dereceler almamıza katkı sağlayan kalecimiz Erdem Coşar, TFF 1. lig takımlarından Çorum FK' ya transfer oldu” ifadeleri kullanıldı.

Inter Academy Turkey Antrenörü Fırat Bektaş ise “Gücümüze güç katacağına inandığımız ve U-14 takımımızın kalesini emanet ettiğimiz Erdem Coşar’ın hem şampiyonluk yolunda başarılı maçlar çıkarıp hem de bunun meyvesi olarak transfer olması güvenimizin boşa çıkmaması, bizim için gurur vericidir. Bizimle çalışan öğrencilerimizin hayallerine yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

Inter Academy Turkey Başantrenörü Ercan Genel ise Kaleci Erdem Coşar’ın karakterinin düzgün, çalışmayı çok seven ve gelişmeye müsait bir sporcu olduğunu ifade ederek “Spor dünyasına böyle yetenekli bir kaleci kazandırdığımız için Inter Academy Turkey futbol okulları olarak çok mutluyuz. Daha nice yetenekleri futbol dünyasına kazandıracağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)