“Kenetlenerek atlatacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Kenetlenerek atlatacağız”

Yeni MİY Teknik Direktörü Özcan Kızıltan istifa gibi düşüncelerinin olmadığını söyledi

“Kenetlenerek atlatacağız”


HASAN KÜÇÜK

 

Metin Saltık’ın Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Teknik Direktör Özcan Kızıltan görevlerinin başında olduğu mesajı verdi.  

Yeni Mersin İdman Yurdu, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde Yeni Mersin İdman Yurdu tesislerinde devam eden çalışmalarda oyuncular günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Başkan Metin Saltık’ın istifa açıklamasının ardından yönetimde belirsizlik sürerken oyuncular çalışmalara tam kadro katılıyor.  

 

“BÜTÜN GAYRETİMİZLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Başkan Metin Saltık’ın kendisini arayıp Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörlüğünü teklif ettiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini ifade eden Kızıltan, “Yıllarca futbolcu olarak hizmet ettiğim Mersin'de teknik direktör olarak görev almak beni heyecanlandırdı. Bu istek ve arzuyla antrenmanlarımıza başladık” dedi.

Yaklaşık 1 aydır ekibi ve oyuncu grubunun bütün gayreti ile çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Kızıltan, “Kulübümüzün bu sıkıntılı günlerinde istifa gibi bir düşüncemiz yok ve asla olmazda. Biz hep beraber şehir olarak kenetlenerek bu sıkıntılı günleri atlatacağız. İlk maçımız olan Bursaspor maçı hazırlıklarına tüm konsantrasyonumuzla devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.