Merakla beklenen takım; TİY | Güney Gazetesi Mersin

Merakla beklenen takım; TİY

Nevşehir’deki ikinci etap kampını da tamamlayan sarı lacivertli ekip, sezon hazırlıklarını günde tek idmanla Tarsus’ta sürdürüyor. Teknik Direktör İbrahim İnan, rakiplerinin beklentisini boşa çıkarıp üst sıralara tırmanacaklarını söyledi.

Merakla beklenen takım; TİY


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen sezon içinde bulunduğu maddi krizden kurtulamayıp transfer yasadığı nedeniyle alt yapı oyuncuları ile çıktığı maçlardan tarihi yenilgiler alarak küme düşen Tarsus İdman Yurdu, amatör liglerden transfer ettiği oyuncularla bu yıl TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek. Rakipleri, transfer yasağı nedeniyle amatör takımlardan yaptığı oyuncu transferi ile adını duyuran sarı lacivertli ekibin nasıl bir oyun ortaya koyacağını merakla bekliyor. Sezona sıkı şekilde hazırlanan TİY, Nevşehir’deki ikinci etap kampını tamamlayarak çalışmalarını Tarsus’ta tek idmanla sürdürüyor. TİY yönetimi ve taraftarlar takımı yalnız bırakmıyor. Takımın antrenmanını izleyen bir grup taraftar  Futbolculara tatlı ikramında bulundu.

 

PAZAR GÜNÜ SİLİFKE İLE HAZIRLIK MAÇINA ÇIKACAK

TİY Teknik Direktörü İbrahim İnan, kamplarının iyi geçtiğini ikinci etap kampta daha iyi verim aldıklarını söyledi. Oyuncularına çabuk kuvvet yüklediklerini anlatan İnan, “Hazırlık maçlarımız gayet güzel idi. Yaptığımız 3 hazırlık maçında Adana 1954 FK,. Kayseri U19’u Van Yolspor’u yendik” dedi.

Kamp boyuncu günde çift idman yaptıklarını anlatan İnan “Tarsus’ta artık günde tek idman yapıyoruz.

Bu sezon ilk oynayacağımız Talas gücü maçına 20 gün kaldı. Pazar günü Silifke Belediyespor ile hazırlık maçı yapacağız” diye konuştu.

 

 

 

“MAÇLARIMIZ SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR”

Taraftar, halk ve Tarsus Belediye Başkanı ile güzel bir diyalog içinde olduklarını vurgulayan İnan,

“Taraftarlarımız zaman zaman antrenmanlarımızı izleyerek baklama ikramında bulunuyor. Bütün taraftar grupları ile işbirliği içindeyiz. Taraftarlarımız maçlarımızı sabırsızlıkla bekliyor. Stadı dolduracaklarını söylediler. Taraftarlarımız arkamızda. Kulüp Başkanımız ve yöneticilerimiz takım için bütün fedakarlığı yapıyor. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan destek mesajları verdi. Kombine biletlerine halkın talebi var. İnşaallah güzel şeyler olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

“ÇIKIŞ İÇİN BURADAYIZ”

Herkesin kendilerini merakla beklediğini vurgulayan İnan şöyle devam etti: “Çünkü bütün futbolcularımız amatör liglerden gelme. Rakiplerimizin beklentisini boşa çıkarıp üstlere tırmanmayı düşünüyoruz. Takımımız o düzeyde, futbolcularımız o modda. Çıkış yapmak istiyorlar. Ona göre motive ettik. Çıkış için buradalar. İşin ekonomi boyutunu pek düşünmüyorlar. Umutla bir şeyler yapacağız diye bekliyoruz.”