“Milletimizin gönlünde Saadet var” | Güney Gazetesi Mersin

“Milletimizin gönlünde Saadet var”

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, 2024’te yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek “Sinemizdeki kardeşlik, teşkilatımızın hamurundaki inanç, azim ve kararlılıkla; 2024 yerel seçimlerinde milletimizin iradesinin asla algılarla dönüşmeyeceğini, milletimizin gönlündeki ve zihninde bulunan yegane adresin Saadet Partisi olduğunu herkese ispatlayacağız inşallah” dedi.

“Milletimizin gönlünde Saadet var”


Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat yazılı bir açıklama yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Seçimlerin ardından peş peşe gelen zamlar insanımızın canını her geçen gün daha da yakmaktadır” diyen Mehmet Polat, “Her biri acil çözüm bekleyen birçok problem var. Bu nedenle artık bir an evvel gerecek gündemlere odaklanmalı, koskoca bir yangına bir bardak su dökmekten ibaret kalan göstermelik tedbirler yerine somut ve kalıcı adımlar mutlaka atılmalıdır” dedi.

Saadet Partisinin TBMM’de “Hayra motor, şerre fren” ilkesiyle çalıştığına işaret eden Polat,  “Saadet Partisi’inin TBMM’de gündem belirleyen, iktidarı denetleyen, milletimizin sesi olması için şimdiden hazırlıkları ekiplerimizle birlikte yapıyoruz. Allah’ın izni ile Ekim ayından itibaren TBMM’de yasama faaliyetlerinde daha etkin, iktidarın ensesinde boza pişiren ve iktidara karşı “hayra motor şerre fren” bir siyaset anlayışıyla çalışacağız. Bizlerde önceki Milli Görüş grupları gibi milletimizin şahlanışına vesile olmak istiyoruz. Mersin’imizin sorunlarını biliyoruz çözüm yollarını da meclis grubumuzda dile getireceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.

 

“YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ”

 

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, 2024’te yapılacak yerel seçimler için de hazırlıklara başladıklarını belirterek şunları söyledi:

“8 ay sonra mahalli seçimler var bu seçimler bizim için çok büyük önem arz ediyor.  Sinemizdeki kardeşlik, teşkilatımızın hamurundaki inanç, azim ve kararlılıkla; 2024 yerel seçimlerinde milletimizin iradesinin asla algılarla dönüşmeyeceğini , hakikatin her zaman galip geleceğini, milletimizin gönlündeki ve zihnindeki bulunan yegane adresin Saadet Partisi olduğunu herkese ispatlayacağız inşallah. Her kapıyı çalacağız, Her eli sıkacağız, Her yüreğe dokunacağız. Takatimizin sonuna kadar mücadele ederek yerel seçimlerden en büyük zaferleri elde edeceğiz inşallah.  Mersin’imizin 805 mahallesindeki sorunları, sıkıntıları ele alıp çözüm yolları sunarak vatandaşımızın yalnız olmadığını geçmiş dönemlerde olduğu gibi Milli Görüş Belediyeciliğinin samimiyetini tekrar hissettirmiş olacağız.” (Haber Merkezi)