“Başkan kendisi ile çelişiyor” | Güney Gazetesi Mersin

“Başkan kendisi ile çelişiyor”

 “Başkan kendisi ile çelişiyor”


HASAN KÜÇÜK

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Metin Saltık’a taraftar gurubu Kırmızı Şeytanlardan tepki geldi.

Kırmızı şeytanlar taraftar gurubu yaptığı açıklamada, geçen hafta televizyon programına çıkan Başkan Saltık’ın “İddialı bir kadro kuracağız, gerektiği yerde parayı basıp kaliteli oyuncu alacağız” dediğini hatırlatarak “Şimdilerde ise kulüp başkanlığından istifa ettiğini söyleyip takımı maça çıkarmayacağız” yönündeki açıklamalar yaparak kendisi ile çeliştiğini kaydetti.

Ligin başlamasına çok az bir süre kala Metin Saltık ve yönetiminin ne yapmaya çalıştığını anlayamadıklarını ifade eden taraftarlar şunları kaydetti: “Koca bir şehrin insanını her hafta çelişkili sözlerle oynatmaya çalışırken amaçları nedir? Bu yola girerken kimseden destek gelmeyeceğini bile bile, "biz bu yola baş koyduk" naraları atan siz değil miydiniz? Şimdi neyin şikayetini yapıp "kimse destek vermiyor, kulübü satıyorum" diyebiliyorsunuz? Takım amatör liglerde cebelleşirken bu taraftar aldı bu takımı buralara getirdi, bu taraftar sayesinde profesyonel liglerle tanıştınız. Şimdi yaptığınız, bu taraftarı kullanarak takım üzerinden kendinize rant sağlamak değil de nedir? Kimse Mersin İdman Yurdu camiasını, Kırmızı Şeytanlar'ı kullanamaz!”