MEÜ Basket iddialı geliyor | Güney Gazetesi Mersin

MEÜ Basket iddialı geliyor

MEÜ Basket iddialı geliyor


 

HASAN KÜÇÜK

 

Geçen sezon Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde namağlup olarak 6’lı finallere çıkmasına rağmen burada isteği sonucu alamayan Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı iddialı geliyor. Başantrenör Cüneyt Keser ile tekrar yeniden anlaşan MEÜ Basketbol Takımı bazı eski oyuncuları ile yeniden anlaşırken yenilerle de kadrosunu güçlendirdi.

MEÜ Basketbol Geçen sezon hem KBBL'de 6. olan, hem de Anadolu Şampiyonası'na giden U18 kadrosunda bulunan 2005 doğumlu oyuncu Rojin Kardaş ve geçen yılki kadrosunda bulunan 2004 doğumlu oyuncular Gönül Balık Gamze Güzel ve Zeycan Tur ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

ş transferde ise Geçen sezonu KBBL takımlarından Burhaniye Belediyespor'da tamamlayan 1997 doğumlu oyuncu Zeynep Yeşil ile aynı takımdaki 1999 doğumlu oyuncu Ayça Kıroğlanoğlu ve geçtiğimiz sezonu İlkem Yapı Tarsus Belediyesi'nde Federasyon Kupası ve TKBL şampiyonu olarak tamamlayan 2003 doğumlu oyuncu Hazal Bayır ile ile 1 yıllık, TKBL takımlarından Elazığ Basketbol'da forma giyen 1998 doğumlu oyuncu Emine Adan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.