Silifke Belediyesinde TİS imzalandı | Güney Gazetesi Mersin

Silifke Belediyesinde TİS imzalandı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ile Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Silifke Belediyesinde TİS imzalandı


Altunok, “Belediye olarak her zaman çalışanımızın yanındayız. Çalışanlarımızın akşam evine giderken kafasının rahat gitmesini istedim. Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman işçilerimizin sosyal ve ekonomik koşullarını belediyemizin de imkanları dahilinde hep en üst seviyede tutmanın gayreti içerisinde oldum. Tabi son zamanlarda ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hayat pahalılığını hep birlikte yaşıyoruz. Bu noktada da üzerimize düşeni yapmaktan dolayı mutluyum. Belediyemizin imkanlarını da göz önünde bulundurarak çalışanlarımız için en iyisini yaptık. Çalışanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz. İşçimizin alın teri bizim kutsalımızdır. Biz tüm personelimizle birlikte burada büyük bir aileyiz. Çalışanlarımız benim için çok kıymetli. Tüm çalışanlarımızla birlikte gece-gündüz demeden Silifke’miz ve halkımız için çalışmalar yürütüyoruz. Rabbim tüm mesai arkadaşlarımızdan razı olsun. Yeni zam oranlarının tüm çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Biz gerek çalışanımıza gerek şehrimize, gerekse hemşehrilerimize verdiğimiz tüm sözleri tutuyoruz. Allah çıktığımız hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin” dedi.

Başkanlık makamında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş ve belediyede çalışan işçi temsilcileri katıldılar. (Haber Merkezi)