Avrupa Filmleri Haftası Mersin’de | Güney Gazetesi Mersin

Avrupa Filmleri Haftası Mersin’de

Gişelerde bulamayacağınız Avrupa filmleri, Avrupa Filmleri Haftası’nda, AB Bilgi Merkezleri’nin desteğiyle, 10 ilde farklı tarihlerde Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.

Avrupa Filmleri Haftası Mersin’de



Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mersin AB Bilgi Merkezi koordinasyonunda, AB üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa filmi, 22-28 Eylül’de Mersin Palm City AVM Cinemarine’de halka açık ve ücretsiz olarak gösterime girecek.

Avusturya’dan “Oskar ve Lilli”, Belçika’dan “Molenbeek’in Tanrıları”, Bulgaristan’dan “Sonsuz Bahçe”, Estonya’dan “Eczacı Melchior”, Finlandiya’dan “Aurora”, Fransa’dan “En Başarılı Prodüksiyon”, Almanya’dan “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı”, İrlanda’dan “Amber’le Çıkmak”, İtalya’dan “İyiyim”, Letonya’dan “Evlilik Hayatım”, Litvanya’dan “Koşucu”, Malta’dan “Luzzu”, Hollanda’dan “Vahşi Amsterdam”, Polonya’dan “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, İspanya’dan “Kız Öğrenciler” ve İsveç’ten “Faili Meçhul” filmlerinin biletlerini 13 Eylül 2023 tarihi itibariyle Mersin Palm City AVM Cinemarine gişelerinden ücretsiz temin edebilirsiniz. (Haber Merkezi)