Başarır’dan kızlarını hedef alan Gökçek’e sert tepki | Güney Gazetesi Mersin

Başarır’dan kızlarını hedef alan Gökçek’e sert tepki

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın kızlarını hedef aldı. Gökçek’e Başarır’dan sert tepki geldi. Başarır, “İki küçük kızımın resimlerini paylaşacak kadar alçaksın. Bu ülkede onurlu bir savcı, ben dava açmadan şu şahsiyetsiz adama resen soruşturma açmalı” dedi.

Başarır’dan kızlarını hedef alan Gökçek’e sert tepki


ELVAN KONUK

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, katıldığı bir canlı yayında LGBT’lilerle ilgili sorulan soruları yanıtladı.  Başarır, konuşmasında, “LGBT’li bireyler ve bu renkler topluluğu, toplumun ahlakını bozmaz. Renklerden Türkiye’nin ahlakı bozulacak, hadi canım.O insanlar sizlerden çok daha onurlu, orada yürüyen insanlar. O’nlar bu ülkenin aydınlık geleceği için bir mücadele veriyorlar belki, bir yürüyüş yapıyor, bir eylem ortaya koyuyor. Biz bu ülkede ki şu kadar pisliği sorgulayamıyoruz. Bunlar bizim ahlakımızı bozmuyor, o yürüyüş bizim ahlakımızı bozuyor, yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından Başarır'ın katıldığı programdaki videosunu paylaşan Gökçek, "Ali Mahir Başarır… Pırıl pırıl evlatların var. Eminim ki gözün gibi koruyorsun. Rabbim imanlı bir ömür versin. Soru şu... Kıvırmadan erkekçe cevap ver... Kızlarının LGBT'yle büyümesini ister misin? Çocukların LGBT'li olmasını ister misin? Kaçma cevap ver" yazdı. Gökçek, videoda Başarır’ın kızlarıyla fotoğrafını da paylaştı.

Bu skandal paylaşıma tepki gösteren Ali Mahir Başarır, “İki küçük kızımın resimlerini paylaşacak kadar alçaksın! Unutma rezil adam benim çocuklarım özgür, namuslu, halkın parasını çalmayan, bir babanın evlatları olarak büyüyecekler.  Bu ülkede onurlu bir savcı, ben dava açmadan şu şahsiyetsiz adama resen soruşturma açmalı.” dedi.