Erdemli Belediyespor’da hedef 3. Lig | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli Belediyespor’da hedef 3. Lig

Erdemli Belediyespor’da hedef 3. Lig


HASAN KÜÇÜK

Bu sene Mersin’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Erdemli Belediyespor sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Hafta sonu Tarsus İdman Yurdu ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kalan Erdemli Belediyespor 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor.

Erdemli Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özbay, sezon hazırlıklarımızı günde çift antrenman ile sürdürdüklerini söyledi. Pazar günü TİY ile yaptıkları hazırlık maçının lig öncesi eksikliklerini görmek adına iyi bir fırsat olduğunu anlatan Özbay, “Bu karşılaşmalarda skor önemli değil ama skor olarak ne olursa olsun TİY 3. Lig takımı. Onlara karşı iyi direnç gösterdik. Kendimizi görme fırsatı yakaladık. Cuma günü ayarlayabilirsek bir takımla hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Hafta sonu takıma izin verip tekrar pazartesi takımı tekrar toplayıp Cumartesi Akdeniz Belediyespor ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

“ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ”

Daha sonra tekrar yapacakları bir hazırlık maçı ile lige en iyi şekilde istedikleri gibi başlayarak sezon sonunda gülen takım olmak istediklerini anlatan Özbay, “Bu sözle olmuyor. Bunun için sahada icraat lazım. Onun için buradayız. Bu sadece  benim ve futbolcularımla olacak değil. Hem taraftar, hem yönetimin desteği ile Mersin’e bir tane daha 3. Lig takımı kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Takımda 24 kişilik kadroyu tamamlayarak transferi kapattıklarını anlatan Özbay, “Ancak zorunluluk gereği 2002-2003-2004 yetenekli oyuncu bulursak 2-3 futbolcu daha alacağız” dedi.

Ligin 1 Ekim’de başlamasını beklediklerini ifade eden çalışmaları ona göre yaptıklarını kaydetti.