Yarınlar bizim! | Güney Gazetesi Mersin

Yarınlar bizim!

Başkan Seçer, MSK Erkek Basketbol Takımı ile bir araya geldi, destek verdi, hedef gösterdi:

Yarınlar bizim!


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı ile yeni sezon öncesinde bir araya geldi. Oyuncular ile sohbet eden ve Mersin hakkındaki izlenimlerini dinleyen Seçer, takıma yeni sezonda başarılar diledi. Oyuncular tarafından Başkan Seçer’e; üzerinde ‘Vahap Seçer 33’ yazılı forma hediye edildi.

 

Sezonun ilk maçında yarın 16.30’da Edip Buran Spor Salonu’nda MKE Ankaragücü ile oynayacak MSK Erkek Basketbol Takımına başarılar dileyen Başkan Seçer, takıma destek olmak için salonda hazır olacağını söyledi.

Yeni kadro ile ilk kez bir araya gelen Başkan Seçer, “Hem fiziksel hem düşünsel olarak sezona hazır olduğunuza inanıyorum. Bu sezon, iddialı bir sezon olacak. Biz de bu iddiayı, hep beraber bir ekip ve takım olarak ortaya koyacağız. Basketbol bir takım oyunu. Aslında biz de destekçiniz olarak takımın bir üyesiyiz. Sizin ne hissedebileceğini biz de hissederek davranırsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Yaşadığınız mutluluk ve olumsuzlar tarafımızdan bilinirse, bu konuda empati yaparak tedbirler alırsak hepimiz keyifle çalışır ve başarılı oluruz” dedi.

 

 

“YARINLARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK İSTİYORUZ”

MSK çatısı altında olmanın ve oynamanın iyi bir referans olduğuna dikkat çeken Seçer, kalıcı başarılar elde ederek, daha nitelikli sonuçlar almak istediklerini kaydetti.  Seçer, “Çünkü biz günü kurtaralım, genel geçer kararlarla başarı elde edelim, sonrasını düşünmeyelim diye düşünmüyoruz. Hakikaten kalıcı bir kurum niteliğinde kulüp oluşturup, yarınlara daha emin adımlarla yürümek, daha nitelikli bir kulüp haline dönmek için gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAK”

Maçları daha fazla seyircinin izlemesi için de gerekli tedbirleri alacaklarını belirten Seçer sözlerine şöyle devam etti: “Bu konu tanıtımla, aidiyetle, başarı ile ilgili. İnsanların geldiği maçlardan keyifle ayrılmasıyla ilgili bir konu. Bu ortamların tamamını zaten sizlerle sürekli iç içe olan yöneticilerimiz, antrenörlerimiz, teknik direktörlerimiz, koçlarımız, kaptanlarımız organize edecektir. Hem salonun ambiyansı hem gelen izleyici kitlesi hem de sizin şartlarınızın en iyi şekilde gerçekleşmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır.”

 

 

OYUCULAR HEYECANLI

Takım Kaptanı Yiğit Can Turna da söz alarak şöyle konuştu: “Burası 3 yıllık değil, 13 yıllık bir kulüp gibi. Burada bizim rahatımız ve mutluluğumuz için her şey seferber ediliyor. Sahaya adım attığımız her an mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimizin garantisini ve sözünü veriyoruz.”

2. Kaptanı Hazer Avcı da “Önümüzde güzel bir sezon var. Yönetim kurulu ve sizin desteğinizle güzel bir sezon olacağını düşünüyoruz. Onun için çalışıyoruz. Umarım sezon sonunu şampiyonlukla taçlandıracağız. Birlikte keyfini çıkarırız” dedi. (Haber Merkezi)