Silifke 1 ileri 2 geri | Güney Gazetesi Mersin

Silifke 1 ileri 2 geri

Evinde kaybeden Kırmızı Lacivertliler yara sarıyor

Silifke 1 ileri 2 geri


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 2. Grup 2. Hafta karşılaşmasında evinde Manisa ekibi Turgutlu Belediyespor’a 1-2 mağlup olan Silifke Belediyespor’da büyük üzüntü yaşanıyor.

 

MAĞLUP OLDUĞUMUZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Kendi sahalarında mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Ligin ilk maçında galip gelmiştik. Bu maçta da iyi mücadele etmemize rağmen, şanssız gol yedik ve sahadan yenilgi ile ayrıldık. Lig maratonu uzun, inşallah daha başarılı maçlar çıkaracağız. Takımımıza güveniyorum. Stadyum çevrelerinden bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederim.” dedi.

 

ÇIKARMAMIZ GEREKEN DERSLER VAR

Oyun genelinde üstün olan taraf kendilerinin olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Seyircisiz oynadığımız Turgutluspor karşısında oyuna iyi başladık, yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarı da kalemizde golü gördük. 2. yarıya değişikliklerle başladık ve takımımız beraberlik golünü attı. 2. Yarıda da baskımızı arttırdık ama bireysel hatalardan kendi kalemizde golü gördük. 2. maçımızdan sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Lig uzun bir yol, bu maçtan da gerekli dersleri çıkarıp, haftaya deplasmanda oynayacağımız Batman Petrolspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.