CHP’li Yücel Ceylan Yenişehir’e talip | Güney Gazetesi Mersin

CHP’li Yücel Ceylan Yenişehir’e talip

Önceki dönemlerde Yenişehir Belediye Meclisi üyeliği yapan iş insanı Yücel Ceylan, CHP’den Yenişehir Belediye Başkan aday adayı olarak çalışmalarına başladı. Ceylan, “Betonlaşmaya değil insana ve doğaya yatırımı hedeflediğim için, eşitlikçi, paylaşımcı, adil, sosyal ve yenilikçi bir yönetim gayesiyle Yenişehir Belediye Başkanlığına adayım” dedi.

CHP’li Yücel Ceylan Yenişehir’e talip


ABİDİN YAĞMUR

 

CHP’nin tanınmış isimlerinden iş insanı, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan’ın adı uzun süredir Yenişehir Belediye Başkan aday adaylığı için geçiyordu.

Gazetemizi ziyaret eden Yücel Ceylan, Yenişehir Belediye Başkan aday adaylığı için çalışmalara başladığını söyledi.

2014 ve 2019 seçimleri sürecinde de aday adayı olduğunu, bu konuda hazırlıklı ve donanımlı olduğunu ifade eden Yücel Ceylan, “İki dönem belediye meclisi üyesi olarak hizmet ettiğim, iş insanı olarak hizmet ettiğim Yenişehir ilçemizi çok iyi tanıyorum, biliyorum. Partimizin aday göstermesi, vatandaşımızın oylarıyla seçmesi durumunda hemen göreve hazır olduğumu vurgulamak istiyorum” dedi.

Ceylan, CHP’nin parti politikalarını ve yerel yönetimler politikalarını Yenişehir’de uygulamak istediğini belirterek “Yenişehir ilçemiz uzun süredir Cumhuriyet Halk Partili başkanlar tarafından idare edildi. Ben Yenişehir’de yapılmayan farklı projeleri gerçekleştirmek için adayım. Betonlaşmaya değil insana ve doğaya yatırımı hedeflediğim için, eşitlikçi, paylaşımcı, adil, sosyal ve yenilikçi bir yönetim gayesiyle Yenişehir Belediye Başkanlığına adayım. Kadına şiddet ve çocuk istismarını önlemek, yerel yönetimlerde kadın istihdamını artırmak ve güçlendirmek hedefiyle, tüm bu hedefler doğrultusunda Yenişehir’de Avrupa standartlarında bir ilçe oluşturmak için adayım” ifadelerini kullandı.