Silifke moral buldu | Güney Gazetesi Mersin

Silifke moral buldu

Silifke moral buldu


HASAN KÜÇÜK

 

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Kumluca Belediyespor’u 2-0 yenerek tur atlayan TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Silifke Belediyespor’da sevinç yaşanıyor.

 

“ÜST TURA ÇIKTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Uzun süre sonra böylesi bir organizasyon da Silifke olarak bulunduğumuz için sevinçliyiz. Kumluca Belediyespor maçını da kazandık. İnşallah kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum.” dedi.

 

“GALİBİYET TAKIMIMIZA MORAL OLDU”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise “Yoğun maç trafiğinde Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmak, takımımızın moral motivasyonu için iyi oldu. Tek maç eleme usulü oynanan karşılaşmalar her zaman risklidir ama takımımız iyi ve güzel oyunla sahadan galip gelmeyi bildi. Pazar günü Silifke’de oynayacağımız Ergene Velimeşespor maçına iyi hazırlanıp oradan da galip gelmek istiyoruz. Bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Pazar günü tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri maçımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.