TİY Başkanı Kavalcı, “yarın çok geç olabilir” dedi, Tarsuslulardan destek istedi: ‘O gün’ bugün! | Güney Gazetesi Mersin

TİY Başkanı Kavalcı, “yarın çok geç olabilir” dedi, Tarsuslulardan destek istedi: ‘O gün’ bugün!

TİY Başkanı Kavalcı, “yarın çok geç olabilir” dedi, Tarsuslulardan destek istedi:  ‘O gün’ bugün!


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta Artvin Temsilcisi Hopaspor’a 4-0 mağlup olan ve 4 haftadır puan alamayan Tarsus İdman Yurdu’nda büyük üzüntü yaşanıyor. Taraftarlara seslenen TİY Kulüp Başkanı Cem Kavalcı alınan mağlubiyetler sonrası büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Takımının her maçında yanında olarak futbolcularla birlikte üzülüp sevindiğini anlatan Kavalcı, “Hiçbir zaman kurulan onurlu takımımızla şampiyonluk hedefi koymadık. Bu futbolcularla transfer tahtası kapalı olan camiamızı ligde tutmayı hedefledik. Ligin henüz başında yapılan bunca eleştiriye rağmen şunu içtenlikle söylüyorum, ben bu takıma güveniyorum. Taraftarlardan da beklediğim 100 yıllık camiamıza sahip çıkmalarıdır. Önce takımımıza sahip çıkalım sonra eleştiri yapalım. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında herkes tribündeki yerini alsın ve takımımıza sahip çıksın. Yarın çok geç olmadan hep birlikte takımımıza sahip çıkalım” dedi.

Kavalcı, teknik direktörlük görevi için görüşmelerinin sürdüğünü, takıma fayda sağlayacak hocayı takımın başına getirmeyi hedeflediklerini söyledi.