Süper Amatörler gol oldu yağdı | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatörler gol oldu yağdı

Süper Amatörler gol oldu yağdı


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig 2. Hafta karşılaşmasında B Grubunda Mersin 33 FK deplasmanda İdman Yurdu 1925’i gol yağmuruna tutarak 0-6 yenerken A Grubunda ise Mut İdman Yurdu Belediyespor evinde ağırladığı Tarsusspor’u 5-0 mağlup etti.

Mersin Süper Amatör Lig’de 2. Hafta karşılaşmaları sona erdi. A Grubunda Çopurlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada Binevlerspor ile İçel Yolspor 2-2, Kayacı sahasında ise Erdemli Limonspor ile Mersin Ormanspor 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta lisanlarını yetiştiremediği için hükmen mağlup sayılan Taşucuspor’un deplasmanda Çeşmelispor’u 0-2 yendiği haftada Akdeniz Belediyespor’da Akdeniz Zirvespor’u 1-2 mağlup etti. Mut İdman Yurdu 6 puanla averajla haftayı lider kapatırken aynı puana sahip  Akdeniz Belediyespor ikinci sırada yer aldı.

B Grubunda ise Silifke İdman Yurdu Erdemli Yörükspor’u 0-2 mağlup ederken Mezitli 33 FK Bozyazı Belediyespor’u 0-1, Çukurova Birlikspor Erdemlispor’u 0-2, Kuvayi Milliyespor ise Akdenizgücü’nü 1-2 yendi. Bu grupta 6 puanlı Mersin 33 FK averajla haftayı lider tamamlarken aynı puanlı Mezitli 33 FK 2., Çukurova Birlikspor ise 3. sırada yer aldı.