Vali Pehlivan 33 Öğretmen Buluşmasına katıldı | Güney Gazetesi Mersin

Vali Pehlivan 33 Öğretmen Buluşmasına katıldı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği "33 Öğretmen Buluşması" etkinliğine konuk oldu.

Vali Pehlivan 33 Öğretmen Buluşmasına katıldı



2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk "33 Öğretmen Buluşması" etkinliği, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca moderatörlüğünde, Toroslar Korum Köyü Okul Yerleşkesinde; öğretmenler, ilçe milli eğitim müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Öğretmenlerle sohbet eden Vali Pehlivan, her fırsatta okulları gezerek öğretmenlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ve Milli Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ifade ederek tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da "Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz Mersin'de büyük bir aileyiz. Tüm çalışmalarımızı birlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma çerçevesinde, öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimize uygun, en iyi şekilde yetiştirmek gayesiyle, şevkle yürütüyoruz. Sayın Valimize geldiği günden verdiği bizlere sundukları destek ve yakın alaka için şükranlarımı sunuyorum. Çok değerleri meslektaşlarıma ortaya koydukları örnek nitelikteki ve fedakâr çalışmaları, yürüttükleri projeleri, çok değerli akademik çalışmaları ve en önemlisi evlatlarımıza anne baba gibi sahip çıktıkları için en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi. (Haber Merkezi)