Kamu Spor Oyunları sona erdi | Güney Gazetesi Mersin

Kamu Spor Oyunları sona erdi

 Kamu Spor Oyunları sona erdi


Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında "Gelin Sporla Buluşalım" sloganıyla düzenlenen "Kamu Spor Oyunları Kurumlararası Voleybol, 3X3 Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvaları sona erdi.

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlararası Voleybol, 3X3 Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvaları tamamlandı.

Kamu kurum ve kuruluşları arasında bir birinden çekişmeli mücadelelere sahne olan müsabakalar sonunda katılım belgeleri, madalya ve kupaları Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Önder Öztürk, Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Şube Müdürü Sema Seher Demez, Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Tay, Mezitli Spor Salonu Tesis Amiri Taner İnal, Spor Faaliyetleri Birimi Şefi Yeşim Karatağ, Voleybol il temsilcisi Nurten Keskin ve müsabaka hakemleri tarafından verildi. Dereceye giren takımlar şöyle: Voleybol Kadınlar; 1. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. Voleybol Erkekler; 1. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. Mersin Sağlık İl Müdürlüğü. Masa Tenisi Kadınlar; 1. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. Erdemli Kaymakamlığı 3. Çalışma ve İş kurumu. Masa Tenisi Erkekler; 1. İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  2.Erdemli Kaymakamlığı, 3.Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu. 3X3Basketbol Erkekler; 1.İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2.Mersin Büyükşehir Belediyesi (Haber Merkezi)