Mersin Mersin’e karşı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Mersin’e karşı

BAL’ın ilk haftasında Erdemli ve Camspor’un zorlu sınavı

Mersin Mersin’e karşı


HASAN KÜÇÜK

Geçen sezon Mersin Süper Amatör Lig play-off baraj maçında karşı karşıya gelen Mersin’in iki takımı Erdemli Belediyespor ile Mersin Camspor bu defa Bölgesel Amatör Lig ilk haftasında karşı karşıya gelecek. Erdemli Belediyespor geçen sezon baraj maçında penaltı atışları sonunda Camspor’u yendiği için, Camspor ise daha sonra TFF kararı BAL’a yükselmişti. İki takım bu defa BAL’ın ilk hafta maçında pazar günü Erdemli’de karşılaşacak.

Erdemli Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özbay, geçen sezon Camspor ile çok güzel bir rekabetleri olduğunu hatırlatarak iki takımında çok istediği BAL’a yükseldiğini söyledi. İki takımında hedefleri olduğunu anlatan Özbay, “Biz sezon başında hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu zorlu yolculukta çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk maçı kendi sahamızda oynayacağız. Bu bizim için bir avantaj. İlk rakibimiz Camspor Mersin’in köklü kulüplerinden biri. Futbolda sahada mücadele vermeden ter dökmeden kazanılmıyor. Kağıt üzerinde bazı şeyler kazanılsa da her şey sahada bitiyor. Bu doğrultuda yoğun şekilde çalışmalarımıza başladık. Pazar günü kendi sahamız ve seyircimiz önündeki maçı kazanarak gülen taraf biz olmak istiyoruz. Bunun için teknik ekip yönetim ve futbolcular olarak elimizden gelen bütün mücadeleyi yapacağız” dedi.

Ligin ilk maçında seyirci desteğinin kazanmaları için büyük etken olacağını ifade eden Özbay, Kayacı sahasında ilk maça bütün taraftarları beklediklerini kaydetti.

 

EFE SÜLEYMAN CEVİZ ERDEMLİ’DE

9’u iç 12’si dış transfer olmak üzere 21 kişilik kadro ile çalışmalarının sürdüğünü anlatan Özbay, son olarak 2003 doğumlu santrfor Efe Süleyman Ceviz’i Çayeli’nden transfer ederek kadrolarına kattıklarını söyledi.