Haydi kızlar Sevinin, Sevindirin | Güney Gazetesi Mersin

Haydi kızlar Sevinin, Sevindirin

Ülkemizin Avrupa’daki temsilcisi Mersin ÇBK, Eurolig ikinci maçında çarşamba günü Fransa ekibi Basket Landes’i konuk edecek

Haydi kızlar Sevinin, Sevindirin


HASAN KÜÇÜK

Mersin Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Euroligue Women ikinci karşılaşmasında çarşamba günü Basket Landes’i ağırlayacak. Servet Tazegül  Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Euroligue Women/Youtube TV’den canlı yayınlanacak. Temsilcimiz geçen hafta Eurolig ilk haftasında evinde ağırladığı İspanya ekibi Avenida’ya 5 sayı farkla mağlup olurken bugünkü rakibi Basket Landes te USG Praha’ya 85-63 yenilmişti.

 

 

HAYDİ MERSİNLİLER MAÇA

Mersin’in Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi ÇBK, Avrupa’daki ikinci maçında Basket Landes karşısında çıkacağı önemli karşılaşmayı kazanarak 2 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Turuncu Lacivertli ekibimizin bu maçı kazanabilmesi için Mersinlilerin desteğine ihtiyacı bulunuyor. Girişlerin ücretsiz olduğu maç için Yenişehir Belediyesi tarafından saat 18.00’de Forum ve Sayapark AVM önlerinden servis kaldırılacak.

 

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

Mersinlilere destek çağrısı yapan ÇBK Genel Menajeri Ender Ünlü, “Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onlar olduğu zaman maç daha güzel oluyor. Oyuncularımız oyuna daha iyi motive oluyor. Seyirci desteği ile daha coşkulu daha kaliteli basketbol oynuyoruz. Taraftarlarımızın bizleri maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.