Homurlu’da hedef 3 puan | Güney Gazetesi Mersin

Homurlu’da hedef 3 puan

Homurlu’da hedef 3 puan


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mersin’i temsil eden takımlardan Homurlu 1951 Spor pazar günü oynanacak sezon ilk karşılaşmasında geçen sezon play-off final maçında Silifke Belediyespor’a mağlup olarak 3. Lig’in kapısından dönen Anamur Belediyespor’u konuk edecek. Homurlu, Karacailyas Futbol Sahasında oynanacak karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Homurlu 1951 Spor Teknik Direktörü Sedat Hazımoğlu, Anamur Belediyespor ile yapacakları ilk maçın hazırlıklarını tamamladıklarını aynı şekilde rakiplerinin de çalışmalarını bitirdiğini tahmin ettiklerini kaydetti. Anamur’un belediye takımı olduğu için kendilerinden daha fazla para harcayan bir ekip olduğunu anlatan Hazımoğlu “Biz de kendi çapımızda iyi hazırlandık diye düşünüyoruz. Pazar günkü maçımıza galibiyet için çıkacağız. İlk maçların ne olacağı belli olmaz. İki taraf içinde riskli olabilir. Evimizdeki ilk maçtan 3 puan almak istiyoruz. Rakibimizi bekliyoruz. Hazırlığımızı ona göre yaptık” şeklinde konuştu.

Kadrolarında geçen seneden kalan 7 oyuncularının üzerine 7 oyuncu daha transfer ettiklerini ifade eden Hazımoğlu “Statü gereği genç oyuncu oynatma zorunluluğumuz var. Bu nedenle 22 kişilik kadromuzu alt yapıdan da gelen oyuncularla tamamladık. Güzel bir kadro oluşturduk. İl takımları statü gereği ligde kalabilmek için önce birbirlerini geçmesi lazım. Bu nedenle bizimde ilk hedefimiz il takımlarının önünde yer almak” dedi.