Hedefimiz şampiyonluk | Güney Gazetesi Mersin

Hedefimiz şampiyonluk

Kırmızı Lacivertlilerin takım kaptanı Aslan Gök iddialı konuştu:

Hedefimiz şampiyonluk


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalarak 3 haftalık galibiyet serisini sonlandıran Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig 8. Hafta karşılaşmasında cumartesi günü evinde ağırlayacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan idaresinde devam eden çalışmaya oyuncular tam kadro katıldı. Oyuncular Isınma, çabukluk, güç ve dar alanda pas çalışması yaptı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre forma şansı bulamazken Zonguldak Kömürspor maçında 21 kişilik kadroda yer alan takımın kaptanı Aslan Gök, uzun tedavi sürecinin ardında sağlığının tamamen iyileştiği söyledi. Yeni transferler ve geçen yıldan kalan oyuncu arkadaşları ile birlikle başladıkları sezonda 7 haftanın geride kaldığını ifade eden Aslan Gök, “Geçtiğimiz periyotta iyi bir arkadaşlık ve bir takımdaşlık kurduk. Buda skora ve sahaya yansıyor. Henüz mağlup olmadık.

Zorlu bir döneme giriyoruz. Bu hafta iç sahamızda zorlu bir maç var. Skor olarak takım olarak her şeyin iyi yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

 

“BAŞARACAĞIZ”

Geçen 7 haftalık süreçte artık uyum sorunlarının kalmadığını ifade eden Gök şunları söyledi: “Yeni gelen arkadaşlarımız şehri tanıdılar. Takımı benimsediler. Şu an iyi gidiyoruz. Şehrimizin takımı şehrimizin markası her zaman hedefe oynayan bir takım. Hedefimizin ne olduğu sezon başından belli idi. Bu doğrultuda şampiyonluğa oynuyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Hedefimiz gayet bariz bir şekilde belli. İnşallah başaracağız.”