Mersin İdman Yurdu’na Trabzon darbesi: 0-3 | Güney Gazetesi Mersin

Mersin İdman Yurdu’na Trabzon darbesi: 0-3

Mersin İdman Yurdu’na Trabzon darbesi: 0-3


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Yeni Mersin İdman Yurdu 8. Hafta karşılaşmasında 1461 Trabzonspor’a evinde 0-3 yenilerek bu sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Kırmızı Lacivertli ekip Sertaç Güzel, Muhammet Ömer Çakı, Yasin Elmas, Sezer Yıldırım, Ferhan Evren, Fatih Cerlek, Muhammet Sait Özvardar, Erdem Onur Beytaş, Onur Arı, Burak Bilgen ve Sefa Durmuş 11'i ile çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başlarken daha sonra rakip takım ağırlığını koymaya başladı. 10. dakikada gelişen Mersin İdman Yurdu atağında rakip ceza sahası dışında Ömer Çakı'nın sert vuruşunda top üst direkten geri döndü.

 

 

31. dakikada gelişen 1461 Trabzon kontatağında Mersin İdman Yurdu ceza sahasında Hakan topu Behlül'e verdi. Behlül ayağının dışı ile vurduğu topu ağlarla buluşturdu. 0-1.

 

SOYUNMA ODASINA 1461 TRABZON 0-1 ÖNDE GİRDİ

44. dakika gelişen MİY atağında Mahammet Sait Özvardar kaleci Ömer Kahveci'yi geçemedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1461'in 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Mersin İdman Yurdu'nda ikinci yarıda Muhammet Sait Özvardır'ın yerine Emir Can Sayar, Fatih Cerlek'in yerine ise  Chrish David oyuna girdi. 

 

 

47. dakikada Mersin İdman Yurdu ceza sahasında Hurşit Taşçı'nın ortasında topla buluşan Alihan Tunçer 1461 Trabzon'un ikinci golünü kaydetti: 0-2

66. dakikada Mersin İdman Yurdu ceza sahası içinde topla buluşarak kaleci Sartaç ile karşı karşıya kalan Ali Han Tunçer kendisinin ikinci takımının 3. golünü  atan isim oldu: 0-3

71. dakikada MİY'de  Onur Arı'nın yerine Fuat Bavuk,  Yasin Elmas'ın yerine ise Rohat Ulaş Ağca, 80. dakikada ise  Sefa Durmuş'un yerine Ömer Önder oyuna girdi.

82 dakikada gelişen MİY atağında kaleci Ömer ile karşı karşıya kalan Fuat Bavuk topu auta gönderdi. Mersin İdman Yurdu aradığı golü bir türlü bulamayınca karşılaşma 1461 Trabzonspor'un 0-3 üstünlüğü ile sona erdi.