Yılın enlerinde ödüller sahiplerini buldu | Güney Gazetesi Mersin

Yılın enlerinde ödüller sahiplerini buldu

Yılın enlerinde ödüller sahiplerini buldu


Mersin’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ‘Yılın Enleri Ödül Töreni’ yapıldı.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Mersin Vali Yardımcısı Adem Yılmaz’ın yanı sıra AKP Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mersin Şube Başkanı Mithat Ertaş, sporcular, antrenörler, İl temsilcileri ve kulüp yöneticileri katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir törende yaptığı konuşmada, hedeflerinin hayallerine dokunarak yön verecekleri bir gence ulaşıncaya kadar gençlik ve spor faaliyetlerini arttırarak sürdürmek olduğunu söyledi. Sadece spor ve barınma konularında değil, eğitimden, kültüre, teknolojiden, spora ve sanata kadar bir çok alanda gençlerin hayallerine yön veren bir kurum olduklarını anlatan Demir, Olimpiyatlarda, dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcularımız şuan aramızda. Birbirinden değerli milli sporcularımız ay-yıldızlı al bayrağımızı dalgalandırmak için büyük mücadeleler veriyor. Sporun bu anlamda sağlık ve bununla birlikte insana kazandırdığı takım ruhu, kardeşlik duygusu, dayanışma duygusu ve fair-play ruhu gerçekten çok önemli. Ben buradan 7’den 70’e tüm Mersinlileri tesislerimize spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

Açılış konuşmalarının ardından ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan milli sporcu, antrenör, kulüp ve  amatör spor kulüplerine destek veren kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerine kupa ve plaketleri verildi. (Haber Merkezi)