ÇUKUROVA SİFED büyüyor | Güney Gazetesi Mersin

ÇUKUROVA SİFED büyüyor

 Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Seyhan Soroptimist Kulübü’nün ÇUKUROVA SİFED ailesine katılmasından duyduğu mutluluğu paylaştı.

ÇUKUROVA SİFED büyüyor




ÇUKUROVA SİFED’in toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya gayret ettiğini belirten Kış,  “Farkındalık yaratan, kadının ekonomik güçlenmesi, eğitim, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadına yönelik şiddet, sağlık, sürdürülebilir çevre olmak üzere hemen tüm konularda çalışma yapan Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Ebru Bacaksızlar, yönetim kurulu ve tüm üyelerine hoş geldiniz diyor, ailemize katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Ebru Bacaksızlar ise 41 üyesi bulunan kulübün 2010 yılında kurulduğunu, o tarihten bu yana bir çok projeye imza attıklarını söyledi.

‘Mesleğim Umudum’ adlı proje kapsamında Yüreğir’de her yıl yüzlerce kadın ve kız çocuğunun meslek edinmesini sağladıklarını, ‘Dilek Dükkanı’ projesi kapsamında üniversitede imkanları kısıtlı gençlerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını, “Yüreğir’de 50 Gelincik” projesi ile 50 dezavantajlı üniversiteli kız çocuğuna 1 yıl boyunca özel ders imkanı sağladıklarını vurgulayan Bacaksızlar, Balcalı Hastanesi Çocuk Hastalıkları binası önüne çocuk parkı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. (Haber Merkezi)