Kop da gel, kazan da gel | Güney Gazetesi Mersin

Kop da gel, kazan da gel

Mersin İdman Yurdu İstanbul deplasmanında Erokspor’a bilendi

Kop da gel, kazan da gel


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 8. Hafta karşılaşmasında 1461 Trabzonspor’a evinde 0-3 yenilerek taraftarını üzen Yeni Mersin İdman Yurdu 9. Hafta karşılaşmasında çarşamba günü saat 19.00’da İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Esenler Erokspor Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Selim Özen, Recep Gündüz ve

Şükrü Çavcı hakem üçlüsü yönetecek. MİY oynadığı 8 maçtan 3 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet alarak 13 puanla 7. sırada yer alırken Erokspor ise 7 maçta 6 galibiyet 1 mağlubiyet sonunda 18 puanla 3. sırada bulunuyor. Maç için İstanbul’da bulunan temsilcimiz galibiyetle dönmenin hesabını yapıyor. MİY Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Çarşamba günü İstanbul’da zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Puan yada puanlar almak için İstanbul’da bulunuyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var. Mersin İdman Yurdu her yerde her takıma karşı oynayabilecek gücü var” dedi.  

 

STAD BAKIMA ALINDI AFYON MAÇI TARSUS’TA OYNANACAK

Öte yandan Mersin Stadyumu’nun bakıma alınması nedeniyle Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 10. Haftada 22 Ekim Pazar günü Hes İlaç Afyonspor ile yapacağı maç Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak.