MSK “Final” sever | Güney Gazetesi Mersin

MSK “Final” sever

Carettalar evinde Finalspor’u devirmeye kararlı

MSK “Final” sever


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen hafta Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor’u yenen Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) 6. Hafta karşılaşmasında Perşembe günü Finalspor’u konuk edecek. Saat 15.30’da Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Youtube / TBF TV’den canlı yayınlanacak. Oynadığı 5 maçtan 4’ünü kazanan Carettalar 9 puanla 4. Sırada yer alırken bu haftaki rakibi Finalspor ise 2 galibiyet 3 mağlubiyet ve 7 puanla 10. sırada bulunuyor.

 

SOĞUKSU: EVİMİZDE KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, evlerinde ağırlayacakları Finalspor’un tecrübeli oyunculardan kurulu, play-off hedefi olan bir takım olduğunu ifade ederek “Rakibimiz play-off bandında olan ligimizin tecrübeli takımlarından birisi. 3 mağlubiyet 2 galibiyetleri var. Biz önceki hafta kendi evimizde Iğdır’a kaybederek ilk mağlubiyetimizi almıştık. Onun telafisini yapmak istiyoruz. Kendi evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. İyi hazırlandık. Bu maçı mutlaka alacağız” diye konuştu.

 

 

GARRETT SİM’DEN ÜZÜCÜ HABER

Kapaklı maçında sakatlanan MSK’nın en önemli yabancı oyuncularından Garret Sim’in 2 hafta parkeden uzak kalacağını anlatan Soğuksu şunları söyledi: “Garrett Sim Final maçında da oynayamayacak. Tek yabancı oynayacağız. Ancak geniş kadromuz var. Sezon başında bu tür olumsuzlukları düşünerek geniş rotasyonlu kadro kurmuştuk. Diğer oyuncularımıza aynı şekilde güveniyoruz. Sim’in eksikliğini hissettirmeden yine iyi basketbol oynayıp kazanarak yolumuza devam edeceğiz.”

 

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

Soğuksu, Mersin’de oynanan maçlarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarını Final maçında da beklediklerini ifade ederek “Taraftarımızı maça bekliyoruz. Onların desteği önemli” dedi.