Kadın yelkenciler özel kupayla döndü | Güney Gazetesi Mersin

Kadın yelkenciler özel kupayla döndü

Kadın yelkenciler özel kupayla döndü


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İstanbul’da düzenlenen Bosphorus Cup Uluslararası Yelken Yarışları’nda büyük başarı elde eden Rota Denizanaları Kadın Yelken Takımını tebrik etti.

Mersin Rota Yelken Kulübü bünyesinde kurulmuş olan, yeni bir takım olmasına rağmen son iki yıldır İstanbul’da düzenlenen kadın yelken yarışlarında Denizkızı Kadın Yelken Kupası’nda 2021 yılında Cesaret Ödülü, 2022 yılında Gezi Sınıfı Birincisi olup kupayı alarak, hızla büyük başarılara imza atan Rota Denizanaları Kadın Yelken Takımı, bu yıl da İstanbul’da düzenlenen Bosphorus Cup Uluslararası Yelken Yarışları’na katılıp, yarışın tek kadın yelken takımı olarak aldıkları İstmarin Özel Kupası’yla Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, takım üyeleri Esra Kahraman, Buket İnal, Şua Soysal, Gülpınar Türkoğlu, Ayşe Saydan ve Kulüp başkanı Cengiz Sönmez’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)