Potada Mersin derbisi | Güney Gazetesi Mersin

Potada Mersin derbisi

Çukurova Basketbol’un konuğu İlkem Yapı Tarsusspor

Potada Mersin derbisi


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7. Haftası Mersin derbisine sahne olacak. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geçen hafta Nesibe Aydın’a yenilerek 6 maçtan 3’ünü kaybederek 8 puanla 8. Sıraya yer alan Mersin Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) bugün 5 maçta aldığı 1 galibiyetle 14. Sırada yer alan İlkem Yapı Tarsusspor ile karşı karşıya gelecek. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Youtube/TBF TV’den canlı yayınlanacak.

 

ÜNLÜ: KAZANACAĞIZ

 ÇBK Genel Menajeri Ender Ünlü, çarşamba günü Eurolig’de Fransız ekibini yenerek önemli bir virajı geçtiklerini belirterek “KBSL’de de bugün İlkem Yapı Tarsus maçını kazanacağız. Çıkışa geçeceğiz” dedi.

 

SECERLİOĞLU: ÇBK’NIN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ, KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

İlkem Yapı Tarsusspor Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu ise “Biz ÇBK’nın gücünü biliyoruz. Eurolig’de mücadele ediyor. KBSL’de ve Eurolig’de final oynadı. Çok güçlü bir ekip. Biz onlara saygı duyuyoruz. Ancak maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Yabancı oyuncumuz Castty Reed’in bel sakatlığı tekerrür etti. Oynayıp oynamayacağı belli değil. Parkeye bir yabancı eksiği ile çıkabiliriz” şeklinde konuştu.