Mersin’de 3’lük sevinç | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de 3’lük sevinç

Afyon’u Tarsus’ta yenen Kırmızı Lacivertlilerde yüzler gülüyor

Mersin’de 3’lük sevinç


HASAN KÜÇÜK

2 haftadır farklı yenilen Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig Beyaz Grup 10. Hafta karşılaşmasında Hes İlaç Afyonspor’u Tarsus’ta oynadığı maçta 1-0 mağlup ederek taraftarlarını sevindirdi. Bu galibiyetle puanını 16’ya çıkararak 8. Sıradaki yerine koruyan Kırmızı Lacivertli ekip aldığı 3 puanla moral buldu. Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan Güney’e yaptığı açıklamada, 1461 Trabzonspor ve Esenler Erokspor maçlarında iyi mücadele etmelerine rağmen istedikleri puanı alamadıklarını ifade ederek, “Afyon maçı bu yüzden bizim için çok önemli idi. Stadımızdaki bakım nedeniyle Tarsus’ta gündüz oynamak zorunda kaldık. Aşırı bir sıcak vardı. Sıcakta mücadele etmek iki takım içinde kolay olmadı. Oyuncularımız istediğimiz 3 puanı almak için büyük gayret gösterdiler. Hak ettiğimiz 3 puanı almasını bildiler. Oyuncularıma verdikleri mücadele ve kazanma azmi için çok teşekkür ediyorum. Play-offtan kopmama adına bu 3 puan gerçekten çok önemli idi” dedi.

 

 

“ZORLU PERİYODA GİRDİK”

Kendilerini desteklemek için Tarsus’a kadar gelen ve gelemeyip duaları ile destek olan taraftarlarına teşekkür eden Kızıltan, “Ayrıca Başkan Metin Saltık ve tüm yöneticilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

Cumartesi günü 11 hafta karşılaşmasında Diyarbekirspor ile deplasmanda yapacakları maçın ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Isparta 32 Spor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kızıltan, “Zorlu bir maç periyoduna gireceğiz” diye konuştu.