Amatörler gol oldu yağdı | Güney Gazetesi Mersin

Amatörler gol oldu yağdı

Süper Amatör Ligde Mut ve Çukurova fırtınası

Amatörler gol oldu yağdı


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig’de 5 hafta geride kalırken A Grubunda Mut İdman Yurdu, B Grubunda ise Çukurova Birlikspor bütün maçlarını kazanarak 15 puanla liderliklerini sürdürdü.

Mersin Süper Amatör Lig A Grubunda Mut İdman Yurdu, deplasmanda oynadığı son maçta İçel Yolspor’u gol yağmuruna tutarak 4-0 mağlup etti. Puanını 15’e çıkaran Mut İdman Yurdu en yakın takipçisi Erdemli Limonspor’un 4 puan önünde liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçlarında ise Akdeniz Belediyespor Karacailyas Veteranlar’ı 1-0, Erdemli Limonspor Taşucuspor’u 2-1, Mersin Ormanspor Tarsusspor’u 2-1, Akdeniz Zirvespor ise Binevlerspor’u 3-2 mağlup etti.

 

 

B Grubunda oynanan son maçta ise Çukurova Birlikspor Toroslar Belediyespor’u evinde 4-0 mağlup etti. 5 haftayı kayıpsız kapatan Çukurova Birlikspor puanını 15’e çıkararak liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçlarında ise Mezitli 33 Spor, Akdenizgücü’nü 1-0 mağlup ederken Erdemlispor ise Erdemli Yörükspor’u gol yağmuruna tutarak 6-0 yenmeyi başardı. Beraberliğin yaşanmadığı haftanın diğer maçlarında ise Mersin 33 FK Kuvayi Milliyespor’u 2-0, İdman Yurdu 1925 Spor ise Silifke İdman Yurdu’nu 5-2 yendi.