Bir ihtimal daha yok! | Güney Gazetesi Mersin

Bir ihtimal daha yok!

ÇBK, Polkowice karşısında galibiyete kenetlendi

Bir ihtimal daha yok!


HASAN KÜÇÜK

Eurolig Women B Grubu’nda oynadığı 3 maçtan 2’sini kazanan Mersin Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) 4. Hafta karşılaşmasında çarşamba günü Polonya ekibi Polkowice’yi ağırlayacak. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma, uroleaguewomen/Yotube TV’den canlı yayınlanacak. Turuncu Lacivertliler kendisi gibi 5 puanı bulunan rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Çukurova Basketbol Kulübü Roberto Iniguez’in ayrılmasının yeni Başantrenör Olcay Orak yönetiminde Polkowice maçına hazırlandı.

 

ORAK: ZOR MAÇ AMA KAZANACAĞIZ

Daha öncede ÇBK’da görev yapan Olcay Orak, Güney’e yaptığı açıklamada İyi bir takıma geldiğini ifade ederek yıl sonunda hedefleri olan kupaları almak için çok çalışacakları söyledi.

Çarşamba günü Eurolig’de Polonya ekibi Polkowice ile zor bir maçlarının olduğunu ifade eden Orak, “Polonya ekibi Polkowice bizim grubun en sert takımlarından biri ama maçı kazabilecek kapasiteye ve oyuncuya sahibiz. Umarım Mersin seyircisi ile beraber bu maçı kazanacağız.” dedi.

 

 

“HERKES HEYECANLI”

ÇBK’nın iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Orak, “Oyuncularımız iyi. İdmanımıza çıktık. Hazırlıklarımızı yaptı. Herkes heyecanlı. Umarım sahaya yansıtabiliriz” diye konuştu.

Mersin seyircisini kendilerini desteklemek için salona davet eden Orak, “Galibiyetlerde seyirci desteği önemli. Seyircilerimizden bizi destekleye gelmelerini istiyoruz. Seyircilerimiz desteği ile maçı almak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

HAYDİ MERSİN! TAKIMINA DESTEK OL!

ÇBK’dan taraftarlara yapılan çağrıda ise, Polkowice ile yapılacak önemli maça takımın itici gücü olan Mersin taraftarını Servet Tazegül Spor Salonu’na beklediği duyuruldu. Girişlerin ücretsiz olacağı müsabaka için Yenişehir Belediyesi tarafından saat 18.00’de Forum ve Sayapark AVM önlerinden servis kaldırılacağı bildirildi.