Milli gururumuz Musa | Güney Gazetesi Mersin

Milli gururumuz Musa

Demir, Avrupa Şampiyonu Musa Alan’ı tebrik etti

Milli gururumuz Musa


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Avrupa Şampiyonu olan Mersinli down sendromlu milli judocu Musa Alan'ı tebrik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 03-09 Eylül 2023 tarihleri arasında İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen SUDS  Avrupa Judo Şampiyonası'nda ülkemizi ve ilimizi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olma başarısı gösteren Mersinli milli gururumuz Musa Alan, Antrenörü Sevgi Fideli ve babası Mahfuz Alan'ı kabul ederek almış oldukları başarılarını tebrik etti.

Demir, “Dünya'nın dört bir yanında farklı branşlarda mücadele eden sporcularımız aldıkları madalyalar, kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. İtalya'daki organizasyonda İstiklal Marşımızı okutarak bayrağımızı dalgalandıran ve Altın madalya ile Avrupa şampiyonu olan milli gururumuz Musa Alan'da bunlardan biri. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bayrağımızı uluslararası organizasyonlarda dalgalandırarak bizleri gururlandıran başarılı sporcularımızın her konuda yanlarında ve destekçileri olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin ve Mersin'in gururu Musa Alan'ı, onu yeriştiren antrenörü Sevgi Fideli'yi ve herkonuda destek olan ailesini bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)