Silifke’de moraller bozuk | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’de moraller bozuk

Silifke’de moraller bozuk


TFF 3. Lig 2. Grup 8. Hafta karşılaşmasında Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ne deplasmanda 1-0 mağlup olan Silifke Belediyespor’da üzüntü yaşanıyor. Bu mağlubiyetle 9 puanda kalarak 10. Sıraya gerileyen Silifke Belediyespor moraller bozuldu.

 

“GRAFİĞİMİZİ YÜKSELTMELİYİZ”

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, inişli çıkışlı grafiği yükseltmeleri ve artık seri galibiyet almak gerektiğini belirterek “Ligde şuan istediğimiz konumda değiliz, Anadolu Üniversitesi maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. Sezon başından bu yana yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yeni teknik direktörümüz Ufuk Uysal ile futbolcularımıza güveniyorum. Önümüzde 1954 Kelkit Belediyespor maçı var kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp seri galibiyetlere geçmek istiyoruz” dedi.

 

 

“ÜZGÜNÜZ”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal ise “Futbolcularımızla 1 haftalık bir süreç geçirdik, Anadolu Üniversitesi maçına da iyi hazırlandık, karşılaşmada pozisyonlarda bulduk, değerlendiremedik ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp 1954 Kelkit Belediyespor maçına hazırlanacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağız. Silifke Belediyespor olarak daha üst sıralamada olacağız. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)