Toroslar’da kurumların futbol rekabeti | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar’da kurumların futbol rekabeti

 Toroslar’da kurumların futbol rekabeti


Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın açılış maçı yapıldı.

Bu yıl kent genelinden 28 kurumun katılımıyla 7 grupta gerçekleştirilen Toroslar Belediyesi Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın açılış maçı, Toroslar Belediyesi ile PTT Başmüdürlüğü arasında yapıldı.

Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk başlama vuruşunu Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz yaptı. Karşılaşmayı; belediye meclis üyeleri, kurum temsilcileri ve sporseverler izledi.

Başkan Yılmaz, geleneksel olarak düzenledikleri turnuvaya katılan tüm kurumlara teşekkür ederek, başarılar diledi.

3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yıl dönümünde final müsabakasını oynatacakları turnuva ile amaçlarının kurumlar arasında birlik ve beraberliği, dostluğu ve kardeşliği daha da güçlendirmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz, turnuvanın her yıl olduğu gibi bu yıl da fair play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yılmaz; “Futbol, heyecan ve mücadele demektir. Hem dostluğu, kardeşliği geliştirmek hem de Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarını taçlandırmak için düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)