Tarsus’un umut dünyası | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’un umut dünyası

Periler, lider Fenerbahçe deplasmanında mucize arayacak

Tarsus’un umut dünyası


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (TKBSL) mücadele eden İlkem Yapı Tarsusspor, 9. Hafta karşılaşmasında cuma günü Fenerbahçe Alagöz Holding’e konuk olacak. Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Youtube/TBF TV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın Başhakemliği Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu, yardımcılıklarını ise Mustafa Candemir Tabak ve Mustafa Gürhan Soysal yapacak. 1 galibiyetle 14. Sırada yer alan İlkem Yapı Tarsusspor, 16 puana sahip namağlup Fenerbahçe karşısına 1 yabancısından eksik çıkacak.

İlkem Yapı Tarsusspor Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, Fenerbahçe maçının milli takım arasına girmeden önceki son maçları olduğunu hatırlattı. Fenerbahçe maçından sonra yabancı oyuncularına izin vereceklerini belirten Secerlioğlu “1 hafta ülkelerine gidecekler. Bu aradan sonra Chastty Reed’in yerine yeni transfer ettiğimiz yabancı oyuncumuz G'mrice Davis’de takıma dahil olacak. Ara sonrasında 4 yabancımızla artık yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe’nin tartışılmaz namağlup Avrupa şampiyonu bir takım olduğunu ifade eden Secerlioğlu şunları söyledi: “Bizim için iyi bir hazırlık maçı gibi olacak. Mücadelemizi yapacağız. Ondan sonra ara dönüşünde de İzmit maçı galibiyeti ile sezona başlamak istiyoruz. Takımımızda sakatımız yok. 1 yabancımız eksik. Ara dönüşü yeni yabancımız dahil olunca tam kadro olacağız.”