Silifke aynı nakarat: 2-3 | Güney Gazetesi Mersin

Silifke aynı nakarat: 2-3

Mavi Yengeçler öne geçtiği karşılaşmada Kelkit Belediyespor’a mağlup oldu

Silifke aynı nakarat: 2-3


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 2. Grup 9. Hafta karşılaşmasında Silifke Belediyespor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladığı karşılaşmada  1954 Kelkit Belediyespor’a 2-3 mağlup oldu. Silifke Şehir Stadında oynanan karşılaşmaya Mavi Yengeçler Berke Kaya, Cenk Özbey, Erhan Şengül, Anıl Kara, Ahmet Karaman, Furkan Şamil Çetin, Selahattin Öztürk, İbrahim Halil Şimşek, Dede Çelik, Emin Can Uysal ve Halil Akhan 11’i ile çıktı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Silifke Belediyespor 3. Dakikada Halil Akhan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Kelkit Belediyespor 22'nci dakikada Muhammet Öz ile beraberliği yakalarken 32. dakikada Dede Çelik’in penaltı golü ile Silifke Belediyespor yeniden öne geçti: 2-1. İlk yarı Silifke Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Gümüşhane temsilcisi 62. Dakikada Muhammet Yılmaz ile yeniden beraberliği yakaladı: 2-2. 79. Dakikada konuk takımda Muhammet Yılmaz penaltıdan attığı golle kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydederek takımını öne geçirdi: 2-3. Karşılaşma 1954 Kelkit Belediyespor’un 2-3 üstünlüğü ile sona erdi. 9 puanda kalan Silifke Belediyespor 12. sıraya geriledi.