Erdemli zirvede, keyifler yerinde | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli zirvede, keyifler yerinde

Erdemli zirvede, keyifler yerinde


HASAN KÜÇÜK

Mersin’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden takımlarımızdan Erdemli Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor 4. Hafta karşılaşmasında galip gelirken Mersin Camspor ise yine mağlup oldu.

Mersin’in Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Gruptaki temsilcilerinden Erdemli Belediyespor, 4. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Ceyhanspor’u 0-2 mağlup etti. Erdemli Belediyespor'a 3 puanı getiren golleri 45. dakikada Alp Afşin ve 68. dakikada Turgut Delen kaydetti. Bu sonuçla Erdemli Belediyespor ligdeki dördüncü maçından da galibiyetle ayrılarak 12 puanla liderliğini sürdürdü.

Anamur Belediyespor ise evinde ağırladığı Adana 5 Ocak FK’yı 2-1 yendi. Anamur Belediyespor’un gollerini 44’ncü dakikada Emre Batı ve 56’ncı dakikada Orhan Yüksel kaydetti. Adana ekibinin tek golü ise 70’nci dakikada Barış’tan geldi. Rakip takımda Melih 77’nci dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.  Puanını 8’e çıkaran Anamur Belediyespor 4. Sıradaki yerini korudu. Homurlu 1951 Spor ise Karacailyas Stadında ağırladığı Karaman Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı. Puanını 5’e çıkaran Homurlu 1951 Spor 7. sıraya yükseldi. Şu ana kadar hiç galibiyet ve beraberlik alamayarak sıfır puanı bulunan Mersin Camspor ise deplasmanda Suvermez Kapadokyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Camspor sıfır puanla son sıraya demir attı.