Hatayspor lideri bekliyor | Güney Gazetesi Mersin

Hatayspor lideri bekliyor

Hatayspor lideri bekliyor


HASAN KÜÇÜK

 

Trendyol Süper Ligi’nin 12. Haftasında Atakaş Hatayspor, lider Galatasaray’ı Mersin’de ağırlayacak. Cumartesi günü saat 19.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Kamil Çetin yapacak. Mert Güzenge ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Galatasaray maç için cuma günü Mersin’e gelerek konaklayacağı otele yerleşecek.

Sezonu geçireceği Mersin'e gelerek Erdemli Belediyesi Çeşmeli Spor Tesislerine yerleşen Hatayspor ise Galatasaray maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Volkan Demirel idaresinde çalışma yapan Bordo Beyazlı ekipte oyuncuların oldukça hırslı oldukları görüldü.

 

 

 

TOLLU’DAN ZİYARET

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Galatasay maçı hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u antrenman yaptığı Çeşmeli sahasında ziyaret ederek Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Teknik Direktör Volkan Demirel ile bir süre sohbet etti. Toksöz, Erdemli Belediyesi Çeşmeli Futbol Sahasını antrenman için kendilerine açan Başkan Tollu ve Erdemli halkına teşekkür etti.