Süper Amatörler nefesleri kesti | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatörler nefesleri kesti

Mersin Süper Amatör Lig 9. Hafta karşılaşmasında kıran kırana mücadeleler yaşandı

Süper Amatörler nefesleri kesti


HASAN KÜÇÜK 

Mersin Süper Amatör  Lig (SAL) 9. Hafta karşılaşmaları gollü maçlara sahne oldu. A Grubunda haftayı bay geçirmesine rağmen Mut İdman Yurdu averajla liderliğini sürdürürken B Grubunda ise Mezitli 33 FK geçen hafta kaybettiği liderlik koltuğuna yeniden oturdu.    

SAL A Grubunda Lider Mut İdman Yurdu Belediyespor bay olduğu haftada Erdemli Limonspor deplasmanda Akdeniz Zirvespor 'u 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla lider ile puanları eşitledi.

Akdeniz Belediyespor ise Taşucuspor'u deplasmanda 2-0 yenerek liderin 2 puan gerisinde yerini aldı. Binevlerspor ise Ormanspor'u 6-0 mağlup ederek puanını 15’e çıkararak 4. sıradaki yerini korudu.  

 İçel Yolspor da Tarsusspor'u 4-2 yenerek play-off için iddialı konuma geldi. Düşme hattındaki iki takım Çesmelispor ve Karacailyas Veteranlar golsüz beraberlikle puanları paylaşırken Karacailyas Veteranlar ligdeki ilk puanını aldı.

 

 

B GRUBUNDA MEZİTLİ YENİDEN LİDER

 

SAL B Grubunda ise Mersin 33 FK, Silifke İdman Yurdu’na deplasmanda 4-3 yenilince geçen hafta oturduğu liderlik koltuğundan geri indi. Haftanın en önemli maçında Mezitli 33 FK play-off mücadelesi yaptığı rakibi Çukurova Birlikspor’u 5-0 mağlup ederek 22 puanla yeniden liderliğe yükseldi. Bozyazı Belediyespor 90+7’de bulduğu golle Toroslar Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek 4. sıradaki yerini korudu. Kuvayi Milliyespor  deplasmanda Erdemli Yörükspor'u 2-1 mağlup ederken Erdemlispor ise son sıradaki Akdenizgücüspor’u 2-0 yendi.