ÇBK mutlu mesut | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK mutlu mesut

Turuncu Lacivertlilerde gözler zirvede

ÇBK mutlu mesut


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) 10. Hafta karşılaşmasında Melikgazi Kayseri Basketbol’u 28 sayı farkla mağlup eden Mersin Çukurova Basketbol Kulübü’nde (ÇBK) büyük coşku yaşanıyor. 10 maçta galibiyet sayısını 7’ye çıkararak 16 puanla 3. sıraya yükselen ÇBK’da keyifler yerinde. Yeni Başantrenör Olcay Orak’ın takımın başına gelmesi ile maç kaybetmeyen ÇBK gözünü zirveye dikti.

ÇBK Genel Menajeri Ender Ünlü, Zor bir maç olmasını bekledikleri Melikgazi Kayseri Basketbol’a evlerinde fırsat vermediklerini söyledi. Rakiplerinin son günlerde iyi gittiğini bilerek maça hazırlandıklarını anlatan Ünlü, “Bizim için güzel geçen maça iyi başladık iyi götürdük. Oyun hep bizim kontrolümüz altında geçti. Sonuç beklediğimiz gibi oldu. Hem basketbol hem güzel skor ile bütün oyuncularımıza süre verebildik. Herkesten yeterince faydalanabildiğimiz güzel bir maç oldu. Galip geldik. Mutluyuz. Galibiyet serimiz 4 oldu. Bundan sonra her maçı kazanmamız lazım. Kaybetme lüksümüz yok” dedi.

 

 

 

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

 

Milli maç arası nedeniyle bir haftada 2 maç oynayacaklarını anlatan Ünlü şunları söyledi: “Bu kapsamda pazar günü Çankaya Üniversitesi ile karşılaşacağız. Türkiye Kupası maçları sıralaması olacağı için ligin ilk yarısını en kötü ikinci sırada bitirip eşleşmeleri ona göre yapmamız lazım. Bu nedenle bütün maçları kazanmalıyız. Sezon başında o hakkımız kullandık. Bundan sonra içeride ve dışarıda oynayacağımız bütün maçları kazanmamız lazım. Kazanacak güçteyiz. Kadromuz bunun için var. Hocamızla birlikte takım ivme kazandı. Türkiye Kupası, KBSL ve Avrupa’da hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.”  

 

PAZAR GÜNKÜ RAKİP ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ

ÇBK, KBSL 11. Hafta karşılaşmasında yarın Çankaya Üniversitesi’ni konuk edecek. Saat 14.00’te Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Youtube/TBF TV’den canlı yayınlanacak. ÇBK, 2 galibiyet ve 11 puanla ligin son sırlarında yer alan Çankaya Üniversitesi’ni de yenerek Süper Lig’deki galibiyet serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.