Anamur tepeden bakıyor | Güney Gazetesi Mersin

Anamur tepeden bakıyor

BAL’da lideri devirdi koltuğu kaptı

Anamur tepeden bakıyor


HASAN KÜÇÜK

 

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta geçen hafta Erdemli Belediyespor’u 4-0 yenerek liderlikten eden Anamur Belediyespor bu hafta ise Sarayönü Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup 6. Haftasında Anamur Belediyespor geçen hafta liderlik koltuğuna oturan Konya ekibi Sarayönü Belediyespor’u ağırladı. Ören sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Anamur Belediyespor 41. Dakikada Alperen Soysal, 49. Dakikada Orhan Yüksel ve 75. Dakikada Sebahattin Genç’in attığı golle 3-0 öne geçti. Konuk takım 79. Dakikada Alper’in attığı golle farkı 2’ye düşürürken Anamur Belediyesporlu Tahir Kurtuluş’un 85. Dakikada kendi kalesine attığı golle fark 1’e düştü. Anamur Belediyespor karşılaşmayı 3-2 kazanarak puanını 14’e yükselterek yeni lider oldu. Maç sonunda Anamur Belediyesporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç liderliğe yükselen takımlarını tebrik ederek “3. Lig yolunda lidere selam durun” dedi.

 

 

ERDEMLİ İRTİFA KAYBETTİ

 

İlk 4 hafta puan kaybı olmadan atlatan Erdemli Belediyespor ise geçen haftaki Anamur Belediyespor yenilgisinin ardından bu hafta ise Ömeranlıspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak 3. Sıraya geriledi. Mersin’in BAL’daki diğer temsilcilerinden Homurlu 1951 Spor ise İmamoğlu Belediyespor’u evinde 1-0 mağlup ederek 8. Sıradaki yerini korudu. 1 puanı bulunan Mersin Camspor ise Ceyhanspor’a 1-0 mağlup olarak ligin dibinden kurtulamadı.