Taksici esnafına yeni durak | Güney Gazetesi Mersin

Taksici esnafına yeni durak

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesinde faaliyet gösteren taksici esnaflarını ziyaret etti. Esnaf için yeni taksi durağı yaptıklarını söyleyen Alltunok, ilçede tek kadın taksici Döndü Temizer’le de görüştü.

Taksici esnafına yeni durak



Belediye olarak yapımını tamamladıkları S.S. 171 Nolu Silifke Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Başkan Altunok, burada taksici esnafları ve Kooperatif Başkanı Seçkin Erdem’le buluştu. İlçede faaliyet gösteren taksici esnaflarının daha rahat bir ortamda çalışabilmesi için bu projeyi gerçekleştirdiklerini bildiren Başkan Altunok, "Gece gündüz demeden direksiyon başında 7/24 özveri ile ulaşım hizmeti veren siz taksici komşularımızla bir araya gelmekten dolayı memnunum. Taksici esnafı bizlerin sahada ki gözü ve kulağıdır. Yapmış olduğunuz meslekten dolayı direkt komşularımızla iletişim halinde olan, yaptığımız hizmetlerin onların nazarında ki değerlendirmesini dinleyen ve paylaşanlar sizlersiniz. Bugün hem sizlerin sorunlarını dinlemeye geldim, hem de sizler için yapımını tamamladığımız yeni taksi durağını hayırlamaya geldim” dedi. Altunok, ilçede tek kadın taksici esnafı olarak hizmet veren Döndü Temizer’le de görüştü.

Taksici esnaflarına yönelik hayata geçirilen bu güzel proje için Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Seçkin Erdem, “Biz taksici esnafı yeni taksi durağına kavuşmaktan dolayı çok memnunuz. Bugünden sonra artık halkımıza ve müşterilerimize yeni durağımız çatısı altında hizmet vereceğiz” dedi. (Haber Merkezi)