Anamur 3. Lig’e yürüyor | Güney Gazetesi Mersin

Anamur 3. Lig’e yürüyor

Yeşil Beyazlılar’ın gözü yükseklerde

Anamur 3. Lig’e yürüyor


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grupta hafta sonu oynanan maçta Mersin Camspor’u deplasmanda 2-1 yenerek puanını 17’ye çıkaran ve namağlup olarak liderliğini sürdüren Anamur Belediyespor’da keyifler yerinde.

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy Güney’e yaptığı açıklamada, şu ana kadar oynadıkları 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik elde ettiklerini söyledi. 17 puanla liderliklerinin devam ettiğini ifade eden Durusoy, “Sezonun daha başındayız. Ligin bitmesine daha 19 maç var. En iyi şekilde kazasız belasız yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu hafta yine geç kurulan ama iyi bir takım olan Suvermez Kapadokya’yı evimizde ağırlayacağız. Amacımız bütün maçlar gibi bunu da kazanmak.

Özellikle seyircimiz önündeki maçlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Her maçımız final niteliğinde. Oyuncularımız, yönetimimiz ve teknik ekibimizle bir sıkıntımız yok. Maçlara en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Biz bir şeyler yapmak için gayret ediyoruz” dedi.

 

"ANAMUR PROFESYONEL LİGİ HAZIR HALE GELİYOR”

 

Hedeflerinin 3 lig olduğunu ancak köprünün altından daha çok suların akacağını ifade eden Durusoy şunları söyledi: “İnişler çıkışlar mutlaka olacaktır. Önemli olan bu inişlerdeki süreyi kısa tutup form grafiğini devam ettirmek. İnşaallah başarırız. Seyircimiz ve yönetimimiz takıma ilgi gösteriyor. Belediye Başkanımız yüzde yüz işin içinde bizi hem maddi hem manevi anlamda hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Yapılan ve yapılacak spor tesisleri ile Anamur profesyonel lige hazır hale geliyor.”