Tarsus zor virajda | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus zor virajda

Ligde 11 maçta 2 galibiyet alabilen İlkem Yapı Tarsus Uludağ’ı gözüne kestirdi. Başantrenör Secerlioğlu “Kazanmak zorundayız” dedi.

Tarsus zor virajda


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) geçen hafta galibiyet umuduyla çıktığı BOTAŞ’a yenilerek seyircisini üzen İlkem Yapı Tarsusspor 13. Hafta karşılaşmasında pazartesi günü Bursa Uludağ Basketbol’a konuk olacak. Tarsus ekibi Uludağ maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Mustafa Secerlioğlu Güney’e yaptığı açıklamada, kendileri için kritik ve önemli olan Uludağ maçını kesinlikle kazanmaları gerektiğini söyledi. Secerlioğlu, “Şükürler olsun bu hafta sakat oyuncumuz yok. Hazırlanıyoruz. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Küme düşmeme yolunda oynayacağımız en önemli maçlardan bir tanesi. Onun için tam konsantre hazırlanıyoruz” dedi.

“SONUNA KADAR MÜCADELEYİ BIRAKMAYACAĞIZ”

Kritik 3 maçı son saniyelerde kaybettiklerini anlatan Secerlioğlu şunları söyledi: “BOTAŞ maçını son saniyelerde verdik ki bu maçta bana göre hakemler çok kötü bir yönetim sergilediler. Hatta birkaç pozisyon o kadar kritik düdükler çalmışlar ki bunların hepsi canlı yayınlandığı için görüntüler elimizde. OGM Ormanspor maçını son saniyelerde verdik. İzmit maçını 4 sayı ile verdik. Bu durum takımın psikolojisini de bozuyor. Biz sezon sonuna kadar mücadelemizi bırakmayacağız. Hedefimiz bu sene ligde kalmak. Bu anlamda bu hafta oynayacağımız Uludağ maçı çok önemli bir maç. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hem antrenmanlarımızı hem video çalışmalarımızı yapıyoruz.”