Mersin’den Nazilliye gol yağmuru: 1-4 | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’den Nazilliye gol yağmuru: 1-4

Mersin’den Nazilliye gol yağmuru: 1-4


HASAN KÜÇÜK

Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig Beyaz Grup 16. Hafta karşılaşmasında Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 1-4 mağlup etti. Bu sonuçla MİY’in 2 haftalık galibiyet hasreti sona erdi. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Yeni MİY, Sertaç Güzel, Muhammet Ömer Çakı, Yasin Elmas, Sezer Yıldırım, Fuat Bavuk, Ömer Önder, Erdem Onur Beytaş, Baran Sarka, Burak Bilgen, Sefa Durmuş ve Emir Can Sayar 11’i ile çıktı.

 

 

20. dakikada Erdem Onur Beytaş’ın sol taraftan kullandığı serbest vuruşta rakip ceza sahası içinde toplu buluşan Ömer Önder sol ayağı ile güzel bir vuruş yaparak Mersin idman Yurdu’nu 0-1 öne geçiren golü kaydetti.

33. dakikada rakip ceza sahası içinde topla buluşan Yasin Elmas güzel bir vuruşla Mersin İdman Yurdu’nun 2. golünü kaydetti. 0-2.  İlk yarı Mersin İdman Yurdu’nun 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

MERSİN İKİNCİ YARIDA İKİ GOL DAHA BULDU

İkinci yarı oyuna iki takımda temkinli başladı. Mersin İdman Yurdu’nda 54. dakikada Baran Sarka’nın yerine Fatih Cerlek oyuna giren isim oldu. Bu dakikadan sonra maçta etkili olan Nazilli Belediyespor 56. DakikadaAhmet Gökbayrak’ın golü ile farkı 1’e düşürdü. Kırmızı Lacivertliler  yeniden oyuncu değişikliğine giderek 65. Dakikada Fuat Bavuk’un yerine Onur Arı, Emir Can Sayar’ın yerine Aslan Gök, 71. Dakikada ise Burak Bilgen’in yerine Ensar Aslan oyuna girdi. Temsilcimiz oyuncu değişikliği sonrası yeniden kontrolü ele aldı. 76. dakikakada Onur Arı'ın ara pasında rakip ceza sahasda toplu buluşan Ensar Arslan farkı yeniden 2’ye çıkardı: 1-3.

82. dakikakada MİY’de Ömer Önder çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

90+8’de sol taraftan gelişen MİY atağında Onur Arı’nın pasında Erdem Onur Beytaş takımının 4. golünü kaydetti: 1-4. Karşılaşma Mersin İdman Yurdu’nun 1-4 üstünlüğü ile sona erdi.