Anamur zirveye yapıştı | Güney Gazetesi Mersin

Anamur zirveye yapıştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grupta 8. Hafta karşılaşmasında Suvermez Kapadokyaspor’u evinde 1-0 yenen Anamur Belediyespor namağlup liderliğini sürdürdü.

Anamur zirveye yapıştı


HASAN KÜÇÜK

Homurlu 1951 Spor ile Erdemlispor arasındaki Mersin derbisi ise dostça bitti. Hafta sona Sefa Mert Spor Tesislerinde oynanan maçta Anamur Belediyespor Nevşehir temsilcisi Suvermez Kapadokyaspor’u konuk etti. Maçın ilk anlarında pozisyon üretmekte zorlanan Anamur ekibi daha sonra etkili olmaya başladı. Suvermez Kapadokyaspor ilk yarının son dakikasında iki etkili ataktan yararlanamadı.  

Anamur Belediyespor 61. Dakikada Orhan Yüksel’in golü ile karşılaşmayı 1-0 kazandı. Puanını 20’ye çıkaran Yeşil Beyazlılar liderliğini sürdürdü. Mersin derbisinde ise Homurlu 1951 Spor Erdemli Belediyespor’u konuk etti. İki ekibin birbirlerine üstünlük sağlayamadığı karşılaşma golsüz sona erdi. Bu sonuçla Erdemli Belediyespor 6. Sıraya gerilerken Homurlu 1951 Spor 7. sıradaki yerini korudu. Ligden çekilen Mersin Camspor maça çıkmadığı için Ömeranlıspor ise 3-0 galip sayıldı.