Silifkeli iş insanlarından belediyeye ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Silifkeli iş insanlarından belediyeye ziyaret

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Silifkeli iş insanlarından belediyeye ziyaret


Ziyarette konuşan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar kurumlar arasında sürdürdüğümüz uyumlu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz çalışmalardan dolayı bu şehrin ekonomisine, ticaretine ve standardına büyük katkılar sağladığımıza inanıyorum. Birlikten güç doğar anlayışı içerisinde sürdürdüğümüz hizmetlerimizde bizlere destek veren tüm kurum-kuruluşlarımıza ve Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a teşekkür ediyoruz. Silifke’miz ve halkımızın için elimizden gelen gayreti göstermeye ve kurumlar arasında uyumlu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozdurmasın” dedi.

 

“İLÇENİN BÜYÜMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı sadık Altunok da, “Ticaret ve Sanayi Odamız hem kendi aralarında hem de ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir çalışma gerçekleştirmektedir. Biz de belediye olarak ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve ticari alanda büyümesi için gerekli desteği ve çalışmaları yerine getiriyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamız başta olmak üzere diğer kurum-kuruluşlarımızla da istişare içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Silifke’mizin ve Silifkeli hemşehrilerimizin kalkınmasına, tanıtımına ve gelişimine yönelik tüm projelere destek vermeye devam edeceğiz. Sonuçta hepimiz Silifke’de yaşıyoruz, Silifke’nin havasını soluyoruz, suyunu içiyoruz. Sonuçta hep beraber bu şehri paylaşıyoruz. Kurumlar arası iş birliğinin devam etmesinden yanındayız. Belediye olarak hedefimiz ilçemizin gelişmesi, güzelleşmesi ve kalkınması ile birlikte halkımızın daha da mutlu olmasıdır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)