Mersin “Altın” arayacak | Güney Gazetesi Mersin

Mersin “Altın” arayacak

Kırmızı Lacivertlilerde Altınordu karşısında tek hedef galibiyet

Mersin “Altın” arayacak


HASAN KÜÇÜK  

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 2 haftalık puan kaybının ardından geçen hafta Nazilli Belediyespor’u yenerek taraftarlarını güldüren Yeni Mersin İdman Yurdu 17. Haftada cumartesi karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Çopurlu sahasında gerçekleştirilen antrenmanlara tam kadro katılan oyuncular teknik ve taktik çalışmasının ardın dar alanda çift kale maç yaptı.

 

 

MERSİN EVİNDE KAYBETMEK İSTEMİYOR

Yeni MİY Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada cumartesi oynayacakları Altınordu’nun futbol kültürü olan çok iyi eğitimden geçmiş kadrosunda 5-6 tane milli oyuncu olan ve çok küçük yaşlardan beri oyun sistemine uyum sağlamış yetenekli bir takım olduğunu söyledi. Böyle bir rakibe karşı oynayacaklarını ifade eden Kızıltan, “Onun için şu anda ligde bulundukları puan durumuna bakarak kolay bir maç gibi düşünmüyoruz. Rakibimizi ve kültürünü iyi tanıyorum. Geçen yıl birinci ligden düştükleri için işleri iyi gitmiyor gibi izlenim olabilir. Analizlerimizi yaptık. İzin verirsek çok etkili olabilecek yetenekli gençlere sahip iyi bir takım. Evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hedefimiz Altınordu maçını da kazanıp yolumuza devam etmek” diye konuştu.

 

“MUTLU MESUT DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Karacabey ve Ankaraspor maçlarında saha ve hava koşullarından dolayı puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatan Kızıltan şunları söyledi: “Nazilli maçında bunu telafi ettik. Altınordu maçını da kazanarak daha yukarılara çıkarak yolumuza güzel ve mutlu şekilde devam etmek istiyoruz.”