Tarsus’ta tepki büyük | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta tepki büyük

Başkan Kavalcı: Türk futbolu İddia’ya teslim olmuştur

Tarsus’ta tepki büyük


HASAN KÜÇÜK 

 

TFF 3. Lig 1. Grup 14. Haftasında İnegöl Kafkaspor’a 1-3 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı hakemin taraflı yönetimine tepki göstermek için maçın 90. dakikasında oyuncularını tribün önüne toplayarak oynamamalarını isterken bir süre duran oyun hakemin bitiş düdüğü ile sona ermişti. Başkan Kavalcı protesto ile ilgili bir açıklama yaptı. Son zamanlarda takımlarına karşı korkunç, rakiplerine yönelik yanlı yönetimler sergileyen hakemlere oyun içerisinde bir tepki göstermeleri gerektiğini ifade eden Kavalcı,

“Özellikle Mardin 1969 Spor maçı ile başlayan bariz hatalı yönetimler ile hakemler resmen maçlarımızı katletmekteydi. Artık şuna bariz şekilde inanır oldum; Türk futbolu iddiaya teslim olmuştur. Bizim bu bağlamda yaptığımız protesto maç kurallarını ihlal etmemiş ve herhangi bir cezai yaptırımı olmayacaktır. Kulübümüze 1 TL katkısı olmayan fakat her fırsatta kulüpçülük oynayan, tribüne gelerek kaybetmemizi dört gözle bekleyen sahte Tarsuslular çıkıp sağda solda yorumlar yaparak insanlara yanlış bilgiler vererek gerginlik yaratmaya çalışmaktadır. Hepsinin kim olduğunu biliyoruz ve zamanı geldiğinde hepsiyle hesaplaşacağız” dedi.

 

“KAHROLUYORUZ”

Alınan kötü sonuçlar karşısında kahrolduklarını anlatan Kavalcı şunları söyledi: Bizler camiamızı yaşatmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Onur demeden gurur demeden tüm siyasilerden, iş insanlarından ve Tarsus’un önde gelenlerinden destek talebinde bulunuyoruz fakat herkes bize sırtını dönüyor. 100. yılında bu kulübü yalnız bırakanlar hala 3 maymunu oynuyor. Varsa kulübün borçlarını kapatacak bir babayiğit buyursun gelsin, bizler de ceketimizi alıp gitmezsek namerdiz.”